Povestea Antreprenoriatului Social, în legătură cu Fundraising-ul

Proiectul "The Story of Social Entrepreneurship in a Relationship with Fundraising: Training for a better Future, (Povestea Antreprenoriatului Social, în legătură cu Fundraising-ul: Training pentru un viitor mai bun.) face parte din Programul Educație pentru ONG-uri și Dezvoltare.  

Proiectul este dedicat in principal ONG-urilor în educație și sănătate, arta și film. Scopul proiectului este de a organiza un training pentru a aduce cunoștiinte în rândul ONG-iștilor privind dezvoltarea organizațiilor, dar și de a duce la închegarea relațiilor inter-ONG, de a uni ONG-urile pentru a crește împreună.   

Training-ul va dura minim 7 zile si va atinge subiecte ce țin de dezvoltarea ONG-urilor. Va fi un training în care participantii vor lucra pe echipe si vor putea concepe proiecte pe care apoi să le poata aplica char de a doua zi.    Prinicipiul de la care a pornit proiectul este că, dacă ONG-urile ar putea dispune de fondurile de care au nevoie, ar crește accesul pe servicii în comunitate, ceea ce ar face comunitatea mai puternică.   

Proiectul este destinat liderilor de ONG-uri, tinerilor interesați de domeniul fundraising-ului, celor care vor sa inițieze ONG-uri, cooronatorilor de proiecte și voluntarilor.    

Training-ul va avea în vedere planning în fundraising și sesiuni de teambuilding și de asemenea sesiuni de rezolvare de conflicte, prin jocuri.   

Bugetul proiectului se ridică la mai mult de 10.000 RON și facem eforturi sa obținem finatare din fonduri Europene. Pe Galantom ne propunem sa strangem cu ajutorul vostru minim 2000 lei, fonduri ce vor contribui la achizitionarea materialelor necesare pentru a derula workshop-urile cât mai creativ. 

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

13

Suma:

457 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2015

Renunta la zahar si indulceste-te cu fapte bune!

In beneficiul: Povestea Antreprenoriatului Social, în legătură cu Fundraising-ul

Sunt momente in care avem nevoie de o cura alimentara care sa ne ajute sa ne simtim mai bine. O cura alimentara este pentru cei mai multi dintre no

457 RON

Suma:

2

Galantomi:
13 Donatii

Pagini fundraising

Renunt la zahar pentru a sustine ONG-urile din Romania

Fondurile alocate unei pungi de zahăr, pot defapt susține educația pentru organizațiile care doresc să își crească potențialul în favoarea c

1,000 RON Target
85 RON Suma
2 Donatii
8.5% Complete

Renunt la zahar pentru a sustine ONG-urile din Romania

Fondurile alocate unei pungi de zahăr, pot defapt susține educația pentru organizațiile care doresc să își crească potențialul în favoarea c

1,000 RON Target
372 RON Suma
11 Donatii
37.2% Complete